Colombia

Home » Bestemmingen » Colombia

COLOMBIA

Een geweldige bestemming met sneeuwtoppen, diepe tropische wateren en koloniale steden. Colombia is de ingang van het Zuid-Amerikaanse continent. Gelegen tussen twee oceanen en de Amazone in het zuiden, toont dit land een enorme verscheidenheid aan natuur en ook cultuur. Het enige risico is willen blijven!Hoewel de natuur geweldig is, mag je de steden niet missen: het levendige en levendige Colombia heeft een van de beste stedelijke cultuur en nachtleven in Latijns-Amerika. Het goudmuseum van Bogotá, de gastronomische wijk van Medellin en de salsaclubs van Cali zijn allemaal een bezoek waard.

Een land zo groot en gevarieerd als Colombia heeft veel bezienswaardigheden en streken die een bezoek waard zijn en het zal veel tijd en planning vergen. Colombia kan grofweg worden onderverdeeld in de regio’s Amazone, Andes, Caraïben, Orinoco en Pacific. Vliegreizen zijn handig tussen de verschillende regio’s. In de regio’s zelf kunnen klanten gemakkelijk reizen met groeps- of individuele reizen, verbonden door privé- en collectieve transfers (met of zonder gids) verlicht door prachtige excursies en comfortabele hotels. Voor de nieuwste trend van reizen in Colombia kunnen we avontuurlijke flexi-drive pakketten regelen.

Het klimaat varieert weinig in Colombia, het hele jaar door veel zon. Er zijn geen noemenswaardige seizoenen en de temperatuur wordt voornamelijk bepaald door de hoogte. De beste tijd om te bezoeken is tussen december en februari, maar dit is ook vakantieseizoen voor de Colombianen!

map-colombia

JaSing: “Bogota … wat een stad op 2640 meter hoogte met meer dan 7 miljoen inwoners! Lekker ’s ochtends vertrekken met de auto dacht ik. Vergeet het maar: de hoeveelheid files om de stad uit te komen zijn enorm!  En op zijn Colombiaans.  Huur een auto om Colombia te ontdekken een beetje aan de rand van de stad of bij het vliegveld”

Bogotá

De hoofdstad op 2625 m hoogte in het hart van de Andes. Slenter rond in de oude koloniale wijk La Candelaria. Sta versteld van het prekoloniale goud in het ‘Museo de Oro’ en neem een ​​kabelbaan naar de berg Monseratte voor een geweldig uitzicht over de hoofdstad. Bogotá heeft verschillende gastronomische gebieden, zoals Zona T, Parque 93 en Zona G (‘G staat voor Gourmet)’.

Coffee Triangle

De drie kernen van ‘La Zona Cafetera’, Manizales, Pereira en Armenië, vormen een driehoek die in het oosten wordt geflankeerd door het massief van Los Nevados. Overnachten in prachtig ingerichte voormalige koffie finca’s, elk met hun eigen charme en activiteiten. De koffie van Colombia is over de hele wereld bekend.

The Caribbean Coastal Region

De Caribische kust van Colombia is misschien wel het meest bezochte deel van dit prachtige land. Breng enkele dagen door in Cartagena en omgeving. Maak een boottocht naar de Rosario-eilanden met prachtige zandstranden en perfecte riffen om te duiken en snorkelen. In Santa Marta kunt u genieten van de prachtige stranden.

info@jbc-agencies.nl

Mail Contact

+31 (0) 30 6067303

Telephone