Persbericht & annuleringsvoorwaarden

Home » Nieuws » Cuba » Persbericht & annuleringsvoorwaarden

Persbericht & annuleringsvoorwaarden

Posted on

JBC-Agencies, de b2b Cuba, Colombia, Panama & Costa Rica specialist ontzorgt alle deelnemers aan Cuba reizen. Elke deelnemer die een Cuba reis boek bij een van onze touroperators ontvangt gratis: een basis Cuba Corona dekkingspolis. 

Deze gratis services geldt exclusief voor alle reserveringen naar Cuba, groepen & FIT’s. Deze speciale service gaat in vanaf 03.06 en is gedurende een jaar geldig (03.06.2022) voor alle boekingen naar Cuba. Mocht het na deze tijd nog wenselijk zijn, is de polis als extra service tegen vergoeding te boeken. 

Boeken met zekerheid…. Cuba, het land waar de medische wetenschap heel hoog staat. Sinds het begin van de Corona crisis zijn er maar weinig besmettingen geweest. Men heeft maar liefst 2 vaccins ontwikkeld die sinds 2 maanden fanatiek worden gezet. In augustus 2021 verwacht Cuba 70% van haar bevolking te hebben gevaccineerd.

Naast deze Cuba-Corona dekking heeft JBC nog meer om haar huidige en nieuwe klanten te ontzorgen, namelijk zeer flexibele annuleringsvoorwaarden. Deze voorwaarden zijn ontwikkeld om de touroperator een handje te helpen met het overhalen van de klant in deze complexe tijden. Klik hier voor de annuleringsvoorwaarden.

Meer informatie? Bezoek onze vakantiebeurs stand op 3 juni 2021 of mail ons op: info@jbc-agencies.nl

JaSing Chu