top of page

Wie zijn wij...

JBC-Agencies is een gespecialiseerd bedrijf in toerisme met een veelzijdig en breed aanbod. JBC-Agencies werkt business to business en de klanten van ons kantoor zijn touroperators, zelfstandig reisadviseurs en incentivesbureaus.

 

We bieden al meer dan 25 jaar reisproducten aan in Cuba en Latijns-Amerika waarvoor veel kennis van zaken, ervaring en verantwoordelijkheid aanwezig is. De producten die we aanbieden zijn exclusief en omvatten vervoer, verblijf, excursies, rondreizen, etc. Maar uiteraard bieden we ook ondersteuning bij communicatie en marketing voor onze klanten.

De reisproducten zijn tailormade, zowel voor FIT’s als groepsreizen. Ons bedrijf fungeert als ‘front office’ voor onze partners ter plaatse, dit heeft als voordeel dat we altijd goed bereikbaar zijn en aanvragen of problemen snel behandelen. Onze steun kan bestaan uit advies over sociale media, free publicity en productontwikkeling. Wij denken graag met u mee!

 

Wij dragen bij aan een duurzame samenleving in onze landen, waarbij we de bevolking en lokale gemeenschappen ondersteunen door middel van het uitvoeren van duurzame en sociaal verantwoorde toeristische activiteiten.

Waarom werken met JBC-Agencies

JBC-team-2019-3.jpg

Meet the team

Graag introduceren we ons team aan je (van links naar rechts):


Ilona – een zeer ervaren teamlid binnen JBC-Agencies. Ilona is verantwoordelijk voor alle facturatie en prijstechnische activiteiten.

Vivianna  – onze marketing en communicatie specialist. Vivianna is daarnaast ook verantwoordelijk voor de FIT programma’s, boekingen en reisdocumenten.

JaSing Chu – Directeur en oprichter van JBC-Agencies. Met zijn creativiteit en ervaring, weet hij steeds weer te innoveren en verrassende producten te leveren. JaSing heeft meer dan 35 jaar ervaring binnen de reis en leisure industrie.

Tineke – een ervaren reisleidster, met kennis van over de hele wereld. Tineke is verantwoordelijk voor het schrijven van teksten, speciale programma’s en de roadbooks.

Femke – is verantwoordelijk voor alle nieuwe accounts, luxe FIT-programma’s en groepsboekingen.

bottom of page