top of page

Duurzaamheid en de verantwoordelijkheden die daarmee gepaard gaan, hebben een prominente plek ingenomen bij onze activiteiten. Sinds 1995 hebben onze touroperator klanten duizenden tevreden klanten genoten van onze diensten, gastvrijheid en bovenal reisgeluk!

Toerisme heeft invloed op bestemmingen - dat kunnen we niet ontkennen. De drang om een proactieve positie in te nemen voor verantwoord ondernemen waarbij alle partijen baat hebben; of het nu de klant, de leverancier of de lokale gemeenschap is waar we nieuwe wegen in reizen inslaan. Het is die visie - teruggeven aan gemeenschappen, het goede doel steunen en het zorgvuldig selecteren van partners in onze handel - die dat voordelige voordeel geeft bij het kiezen voor JBC-Agencies.

Bij het samenstellen van de reizen houden we rekening met mensen, milieu, natuur en cultuur, zodat de vakantie niet alleen bijzonder is voor de consument, maar ook voor de komende generaties, en onze lokale partners en hun dierbaren.

Onze lokale partners organiseren alleen excursies die uitgevoerd worden met respect voor mens, milieu en dier. 

Of het nu gaat om vakanties waarbij men geniet van ongerepte natuur, de lokale cultuur beleeft, nieuwe mensen ontmoet of een heerlijk lokaal gerecht proeft; samen met onze lokale partner kantoren werken we samen aan reisprogramma’s die zorgen voor betere plekken en mooiere ervaringen.

Daarmee leveren we een belangrijke bijdrage aan duurzame ontwikkelingen in het land. Dit respecteren en iets teruggeven aan de maatschappij heeft een belangrijke rol gespeeld in ons streven om alleen voetafdrukken achter te laten en alleen herinneringen mee te nemen.

bottom of page