top of page

Colombia

Een geweldige bestemming met sneeuwtoppen, diepe tropische wateren en koloniale steden. Colombia is de ingang van het Zuid-Amerikaanse continent. Gelegen tussen twee oceanen en de Amazone in het zuiden, toont dit land een enorme verscheidenheid aan natuur en ook cultuur. Het enige risico is willen blijven!Hoewel de natuur geweldig is, mag je de steden niet missen: het levendige en levendige Colombia heeft een van de beste stedelijke cultuur en nachtleven in Latijns-Amerika. Het goudmuseum van Bogotá, de gastronomische wijk van Medellin en de salsaclubs van Cali zijn allemaal een bezoek waard.

Een land zo groot en gevarieerd als Colombia heeft veel bezienswaardigheden en streken die een bezoek waard zijn en het zal veel tijd en planning vergen. Colombia kan grofweg worden onderverdeeld in de regio’s Amazone, Andes, Caraïben, Orinoco en Pacific. Vliegreizen zijn handig tussen de verschillende regio’s. In de regio’s zelf kunnen klanten gemakkelijk reizen met groeps- of individuele reizen, verbonden door privé- en collectieve transfers (met of zonder gids) verlicht door prachtige excursies en comfortabele hotels. Voor de nieuwste trend van reizen in Colombia kunnen we avontuurlijke flexi-drive pakketten regelen.

Het klimaat varieert weinig in Colombia, het hele jaar door veel zon. Er zijn geen noemenswaardige seizoenen en de temperatuur wordt voornamelijk bepaald door de hoogte. De beste tijd om te bezoeken is tussen december en februari, maar dit is ook vakantieseizoen voor de Colombianen!

“Bogota wat een stad, met meer dan 7 miljoen inwoners! Lekker ’s ochtends vertrekken met de auto dacht ik. Vergeet het maar: de hoeveelheid files om de stad uit te komen zijn enorm!  

En op zijn Colombiaans.  Huur een auto om Colombia te ontdekken een beetje aan de rand van de stad of bij het vliegveld”

bottom of page