top of page

Ecuador

Ecuador is een land van verbazingwekkende contrasten! Passeer de witte toppen van de Andes, het Amazoneregenwoud, de bruisende markten van koloniale steden en de bounty stranden van de Pacifische kust. Of bezoek de prachtige Galapagos Eilanden, een paradijs op aarde. Een rondreis in Ecuador maken is buitengewoon.

 

Prachtig weer, maar in de droge tijd is het de beste tijd om in Ecuador een prachtige rondreis te maken. In de Galapagos Eilanden vind je de meest unieke flora en fauna en niet alleen dat maar ook de heerlijke stranden eromheen. Ecuador heeft 15 steden en Quito is de hoofdstad daarvan. In Quito kan je Basilica del Voto Nacional bezoeken, deze kerk wordt beschouwd als de mooiste kerk in Zuid-Amerika. Ook kan je een ritje maken in de kabelbaan, naar de top van de Cruz Loma. Ecuador is het op één na kleinste land van Zuid-Amerika, maar heeft veel diverse natuur. Hierdoor kun je in korte tijd veel verschillende dingen zien.

 

Binnenlandse vluchten? Taxi’s? Autohuur? De bus? In Ecuador is het allemaal mogelijk, wat jij het fijnste vervoer vindt. Boek een tour, of een groepstour en onderzoek het mooie Ecuador. Pak je wereldstekker en op naar Ecuador!

bottom of page